Print opties

Sluiten

Romige pasta met brie, aubergine en zongedroogde tomaten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Vul een pan met water en breng aan de kook. Kook de rigatoni 15 min. Giet de pasta af, bewaar één kopje pastawater (per 2 personen).
2
Snijd ondertussen de aubergine in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de aubergine tot deze bruin begint te kleuren. Dit duurt zo’n 10 min.
3
Voeg de brie, zongedroogde tomaten en basilicum (houd wat blaadjes basilicum over voor de garnering) toe aan een hakmolen. Mix tot een egale saus.
4
Voeg de brie saus toe aan een grote pan samen met de pasta. Voeg lepel voor lepel wat van het pastawater toe terwijl je blijft roeren. Zo ontstaat een romige saus. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de pasta met de aubergine blokjes en garneer met de overgebleven basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.