Print opties

Sluiten

Romige pasta met ‘nduja en ricotta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half koffiekopje kookvocht op bij het afgieten.
2
Pel en snipper de ui en halveer de cherrytomaten. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de ui glazig. Voeg de spinazie toe met wat peper en zout en bak totdat de spinazie geslonken is.
3
Voeg de ‘nduja en ricotta toe aan de spinazie en mix tot een romige saus. Voeg de cherrytomaten toe samen met de gekookte pasta en het kookvocht. Mix het door elkaar.
4
Hak de basilicum grof. Verdeel de pasta over de borden. Garneer met de basilicum en de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.