Ris de blaadjes van de oregano. Snijd de trostomaten in parten. Hak de amandelen grof.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Pureer ondertussen de helft van de trostomaten met de ricotta en de helft van de oregano. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit een pan met ½ van de olijfolie en bak de kipfilet in 10 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verhit een pan met de overige olijfolie en bak de spinazie 4 min. Voeg de ricottasaus en de overige trostomaten toe. Roer de tagliatelle door de saus. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de pasta over de borden en leg hier de kipfilet op. Garneer met de amandelen en de overige oregano.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.