Print opties

Sluiten

Romige visschotel met orzo

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een pan met water aan de kook voor de bouillon en kook hierin de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de prei in hele dunne ringen en spoel schoon in een vergiet. Pel de knoflook. Leg de preiringen in een ovenschaal en pers de knoflook boven de schaal uit.
3
Snijd de helft van de citroen in plakken. Rasp de overige citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap boven de schaal eruit. Schenk de room in de schaal en voeg het paprikapoeder, peper en zout toe. Meng het geheel. Leg de vis in de roomsaus en leg de cherrytomaten rondom de vis. Leg de plakjes citroen op de vis. Gaar het geheel circa 15 min. in het midden van de oven. De vis moet gaar zijn, maar let op dat de vis niet droog wordt.
4
Verdeel de orzo over diepe borden, leg hier voorzichtig de vis op en schep de saus en groenten eroverheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.