Print opties

Sluiten

Rösti burger

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Klop in een mengkom de eieren los en breng op smaak met peper en zout.
2
Schil de aardappelen en pel de uien. Rasp zowel de aardappelen als de uien grof en knijp het vocht eruit. Meng de rasp door het losgeklopte ei en verdeel het mengsel in twee porties. Vorm met droge handen tot burgers.
3
Verhit de olie in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de rösti burgers op een middelhoog vuur in ongeveer 5-6 min goudbruin. Keer ze om en bak nog eens 2-3 min. Laat de burgers uitlekken op een stuk keukenpapier.
4
Meng de crème fraîche met de yoghurt in een kommetje glad. Hak de bieslook fijn en roer door de yoghurtsaus. Breng op smaak met peper en zout.
5
Halveer de Kaiser broodjes en rooster de gesneden kant in een dezelfde koekenpan tot ze lichtbruin zijn.
6
Snijd de komkommer en tomaat in plakjes. Besmeer het brood met de yoghurtsaus, leg de rösti burgers erop en beleg met plakjes komkommer en tomaat. Maak af met wat sla en leg de bovenkant van het broodje erop. Steek eventueel vast met een prikker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.