Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met BN'ers
Koken met BN'ers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Onze nieuwe videoserie
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met BN'ers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Onze nieuwe videoserie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Rösti’s met Aziatische zalm tartaar
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
10 personen
Ingrediënten
10 rösti
1 avocado
100 gr gerookte zalm
15 ml ketjap
15 ml kewpie mayonaise
1 tl sesamzaadjes
2 takjes verse bieslook
Extra benodigdheden
Staafmixer
1
Bereid de aardappel rösti's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer met een staafmixer.
3
Snijd de gerookte zalm fijn. Meng de gerookte zalm met de ketjap en kewpie mayonaise tot een grove tartaar.
4
Verdeel de avocado over de warme rösti’s gevolgd door de zalmtaar. Garneer met sesamzaadjes. Snijd de bieslook grof en verdeel over de zalmtartaar.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.