Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd in kwarten. Snijd de tomaat in blokjes.
2
Verhit de olie in een pan, bak de kip 5 min. op hoog vuur en haal uit de pan. Fruit vervolgens de ui en knoflook glazig in de pan. Voeg de masala kruiden, sambal, water, tomatenblokjes, kip en de aardappelen toe aan de pan en laat 20 min. koken op laag vuur met de deksel op de pan.
3
Breng twee pannen met water aan de kook en kook de eieren in 6 min. zacht. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd doormidden. Kook de sperziebonen in 15 min. gaar in een andere pan en giet af.
4
Bereid de roti vellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de roti vellen met de masala kip, sperziebonen en de eieren.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.