Print opties

Sluiten

Roti met snijbonen, kippendij en aardappel

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de ui en knoflook en snipper fijn. Snijd de kippendij in blokken van 2 cm.
2
Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak hier de knoflook en ui in 3 min. glazig, voeg de kippendij toe en bak dit voor 5 min. mee zodat de kip begint te kleuren.
3
Schil de aardappelen en snijd deze in blokken van 2 cm. Breng water aan de kook in een ruime pan en kook de aardappelen 8 min. beetgaar. Giet deze vervolgens af.
4
Snijd ondertussen de rode peper in dunne ringen. Voeg deze bij de kip samen met de snijbonen, Verstegen Mix voor Roti en tomatenpuree.
5
Roer dit door en voeg de kippenbouillon en aardappelen toe, laat dit op laag vuur 10 min. inkoken.
6
Leg de roti vellen op een rek in de oven en bak deze af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.