Schep in het midden van ieder plakje runderrookvlees een flinke theelepel roomkaas. Roer de roomkaas vooraf niet door, dan verliest het namelijk zijn stevigheid. Vouw het plakje runderrookvlees tot een buideltje en knoop er voorzichtig een takje bieslook omheen.
2
Leg een handje rucola op een bord en plaats hierop 3 bonbons. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en strooi deze, samen met de Parmezaanse kaas, over de bonbons.
3
Druppel wat truffelmayonaise en crema di balsamico rondom de rucola ter decoratie.
4
Snijd het teentje knoflook doormidden. Snijd schuine lange plakken van het stokbrood en bestrijk deze aan beide kanten met de gesneden kant van de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met zeezout en serveer bij de bonbons.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.