Pel en snijd de ui grof. Snijd de ontbijtkoek in stukken van 2 cm.
2
Snijd de riblappen in stukken van 2 cm. Meng de bouillontabletten met het water.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de ui en riblappen goudbruin. Voeg de mosterd, laurier en ontbijtkoek toe. Blus het geheel af met het bockbier en de runderbouillon. Stoof gedurende 3 uur op laag vuur met de deksel op de pan tot het vlees gaar is en uit elkaar valt. Voeg de laatste 10 min. de helft van de bramen toe aan de stoof. Breng op smaak met peper en zout.
4
Zet ondertussen de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen 10 min. en giet af. Stamp de aardappelen en breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de runderstoof met de puree en de rest van de bramen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.