Print opties

Sluiten

Salade met scampi’s, stokbrood en kruidenboter

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Marineer de scampi’s in de Verstegen Mix voor Scampi en Garnaal en de helft van de zonnebloemolie en zet 10 min. apart.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de komkommer in blokken van 1 cm. Meng dit samen de maïs door de ijsbergsla.
3
Verwarm een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de scampi’s in 5 min. op middelhoog vuur gaar.
4
Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de boter met Verstegen Mix voor Kruidenboter tot een kruidenboter.
5
Verdeel de scampi’s over de salade en serveer deze met het stokbrood en de kruidenboter.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.