Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Salade met scampi’s, stokbrood en kruidenboter
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
500 gr scampi’s
1 Verstegen Mix voor Scampi en Garnaal
2 el zonnebloemolie
100 gr cherrytomaten
200 gr komkommer
150 gr maïs, uitgelekt
200 gr gesneden ijsbergsla
1 wit afbakstokbrood
150 gr ongezouten roomboter (kamertemperatuur)
1 Verstegen Mix voor Kruidenboter
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Marineer de scampi’s in de Verstegen Mix voor Scampi en Garnaal en de helft van de zonnebloemolie en zet 10 min. apart.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de komkommer in blokken van 1 cm. Meng dit samen de maïs door de ijsbergsla.
3
Verwarm een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de scampi’s in 5 min. op middelhoog vuur gaar.
4
Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de boter met Verstegen Mix voor Kruidenboter tot een kruidenboter.
5
Verdeel de scampi’s over de salade en serveer deze met het stokbrood en de kruidenboter.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.