Print opties

Sluiten

Salade met shiitake en miso-sesamdressing

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en hak de knoflook fijn. Verhit ½ van de sesamolie in een koekenpan en voeg de shiitake en de knoflook toe. Bak 3 min. en voeg de sojasaus toe. Bak 2 min. mee en zet het vuur uit.
2
Snijd de bosui in dunne ringen en de mango in kleine blokjes. Pers het sap uit de limoen. Mix de witte miso met het limoensap en de overige sesamolie tot een dressing.
3
Snijd de komkommer in dunne linten met behulp van een kaasschaaf. Doe de komkommer samen met de edamame boontjes, gerookte kip, nori-snippers, chilivlokken, shiitake, mango en bosui in een kom. Voeg de dressing toe en mix. Breng het geheel eventueel op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.