Print opties

Sluiten

Salade niçoise met verse tonijn

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de uiteinden van de haricot verts. Breng een pan met water aan de kook en kook het ei in 6 min. zacht. Laat schrikken onder koud water. Pel en snijd doormidden.
2
Breng 2 pannen met water aan de kook. Kook in de ene pan de haricot verts in 15 min. gaar en giet af. Kook ondertussen in de andere pan de krieltjes gaar in 20 min.
3
Halveer de krieltjes en de cherrytomaatjes. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen. Snijd de bieslook fijn en meng samen met de yoghurt tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit de olie in een pan en bak de tonijn 2 min. per kant. Haal uit de pan en snijd in plakken.
5
Verwijder indien nodig de pitten uit de olijven. Verdeel de sla over de borden, gevolgd door de olijven, krieltjes, haricot verts, cherrytomaatjes, rode ui en de eieren. Maak af met de tonijn en een beetje peper. Serveer met de yoghurtdressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.