Snijd de komkommer over de lengte in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Pers het sap uit de zaadlijsten en vang dit op. Snijd de rest van de komkommer in plakjes.
2
Meng het sap van de komkommer met de ½ mayonaise. Snijd de dille fijn en voeg dit toe aan de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
3
Meng de helft van de komkommerplakjes door de rest van de mayonaise.
4
Besmeer 2/3 van de boterhammen met de dille spread, de ½ van de veldsla, de kaas en de plakjes komkommer. Leg hier een boterham bovenop en beleg deze met komkommermayonaise mengsel. Verdeel de rest van de veldsla hierover.
5
Stapel de boterhammen en maak af met een onbelegde boterham zodat er een sandwich ontstaat. Halveer de sandwich.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.