Print opties

Sluiten

Satay soep

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de knoflook kort aan. Voeg de pindakaas, ketjap manis, sojasaus, kippenbouillon en wat peper en zout toe. Roer goed door tot de pindakaas volledig is opgelost. Breng aan de kook.
2
Halveer ondertussen de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen. Snijd de rode peper in dunne ringen. Verwijder eventueel de zaadlijsten voor minder pit. Voeg de paprika, prei, rode peper, wortel en erwten toe aan de soeppan. Laat 6 min. zacht koken tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de taugé toe en verwarm 2 min. mee.
3
Hak ondertussen de bosui, koriander en pinda’s fijn. Verdeel de soep over kommen en garneer met bosui, koriander en pinda’s. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.