Print opties

Sluiten

Scarpaccia met Parmezaanse kaas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en rasp in dunne plakjes. Snijd de courgette in dunne plakjes. Pel en snijd de rode ui in dunne plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de aardappelen, courgette, rode ui, ei, tarwebloem, maïzena, geraspte Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en wat peper en zout in een kom en roer tot een egaal mengsel.
2
Vet een ronde bakvorm in met de olijfolie. Verdeel de scarpaccia in de bakvorm en zet deze voor 40 min. in de oven. Laat kort afkoelen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.