Print opties

Sluiten

Scholfilet met broccoli-erwtenpuree en Provençaalse aardappelpartjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit 2/3 deel olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Kruid de aardappeltjes tijdens het bakken met de Provençaalse kruiden en breng op smaak met wat zout.
2
Breng een pan water aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes en kook samen met de erwtjes in 5 minuten gaar. Giet de groenten af en pureer samen met de helft van de basilicum, de groentebouillon en de ricotta tot een mooie puree. Breng naar wens op smaak met peper en zout.
3
Dep de scholfilet droog en kruid met peper en zout. Verhit in een koekenpan 1/3 deel olijfolie en bak de scholfilet in 4 minuten gaar.
4
Verdeel de broccoli-erwtenpuree over twee borden en leg de scholfilet in het midden van ieder bord. Garneer het gerecht met de overgebleven basilicumblaadjes en serveer met de knapperige aardappelpartjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.