Besmeer het spek aan beide kanten met aardbeienjam, leg de plakken op een rooster bekleed met bakpapier en bak de bacon in de oven in 15 à 20 min. krokant. Controleer iedere 5 min. of het spek niet aanbrandt.
3
Klop de eieren los met de slagroom en zeef het mengsel in een bolzeef zodat je een glad eimengsel krijgt.
4
Verwarm boter in een koekenpan op laag vuur. Giet het eimengsel in de pan en laat dit 20 à 30 sec. liggen zonder te roeren. Vouw vervolgens de buitenkanten van het ei naar binnen, roer zachtjes door en laat dit weer 20 à 30 sec. liggen zonder te roeren. Herhaal dit tot de eieren zachtjes stollen (ongeveer 7 à 10 min.).
5
Breng de scrambled eggs op smaak met peper, zout en bieslook. Serveer de eieren met toast en aardbeienbacon.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.