Haal de tofu uit de verpakking en laat uitlekken op keukenpapier. Druk goed aan, zodat er zoveel mogelijk vocht uitkomt. Verkruimel de tofu met je handen. Meng met de zonnebloempitten, 1/3 van de pompoenpitten, arrowroot, chilipoeder, knoflookpoeder, chiazaad en crispy chili olie.
2
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak het tofumengsel in 10 min. gaar en goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
3
Meng het tofumengsel met de plantaardige roomkaas en gedroogde cranberries. Breng eventueel op smaak met extra peper en zout of crispy chili olie. Rol van het tofumengsel 20 bonbons.
4
Hak de overige pompoenpitten kleiner. Rol de bonbons door de pompoenpitten en serveer direct of bewaar in de koeling tot gebruik.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.