Print opties

Sluiten

Selderijstamppot met walnoten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de aardappelen. Maak de knolselderij schoon en snijd in blokjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes. Hak de blaadjes grof. Kook de aardappelen met de knolselderij en boogjes bleekselderij in weinig water gaar.
2
Verwarm de melk in een pannetje en voeg samen met de mosterd toe aan de pan met aardappelen, knolselderij en bleekselderij. Stamp tot een smeuïge puree.
3
Meng de fijngehakte blaadjes bleekselderij door de stamppot. Verdeel over de borden. Hak de walnoten grof en garneer de stamppot ermee.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.