Print opties

Sluiten

Sesam pinda noodles met sticky chicken

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng de kip op smaak met peper en zout. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Voeg de teriyaki saus toe en laat de kip koken voor 5 min. Haal de kip uit de pan. Meng de maïzena met het water in een kommetje en voeg toe bij de overgebleven saus. Roer door totdat de saus indikt. Bestrijk de kipfilets met behulp van een kwastje met de teriyakisaus.
2
Meng in een kom de pindakaas, ketjap, sojasaus, gochujang, het overige water en wat peper en zout naar smaak. Roer door tot een egale dressing.
3
Was de udon noodles. Snijd de komkommer in reepjes en de bosui in ringetjes. Voeg samen met de edamame boontjes, taugé en 3/5 van de pinda’s toe aan de udon noodles. Voeg de dressing toe en roer goed door.
4
Snijd de kip in plakjes en verdeel de overige pinda’s en sesamzaadjes eroverheen. Serveer met de noodles.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.