Print opties

Sluiten

Shakshuka met kidneybonen

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snipper de ui in halve maantjes. Snijd de paprika en tomaat in halve maantjes. Pel de knoflook en pers uit. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
2
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de komijn 1 min. aan, tot het heerlijk ruikt. Voeg de ui toe en bak mee. Voeg de paprika en knoflook toe en bak 5 min. Roer de tomaat erdoor en laat 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout. Roer de kidneybonen in chilisaus erdoor, doe de deksel erop en stoof 10 min.
3
Breek de eieren boven het prutje. Bestrooi met zout en de tijm. Leg de deksel schuin op de pan, stoof de eieren in 10 min. gaar op middelhoog vuur.
4
Breek de eieren boven het prutje. Bestrooi met zout en de tijm. Leg de deksel schuin op de pan, stoof de eieren in 10 min. gaar op middelhoog vuur.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.