Verwarm de oven voor op 180C en week de satéstokken in lauwwarm water.
2
Pel de ui en snijd in stukken van 2 cm. Snijd de paprika door de helft, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukken van 2 cm
3
Snijd de varkenshaas in stukken van 2 cm en marineer deze 10 min. met Verstegen Mix voor Marinade en de helft van de olie. Rijg de varkenshaas met de paprika en ui aan de satéprikkers, zodat er een shashlick ontstaat.
4
Verwarm een pan met de resterende olijfolie en bak de shashlicks in 8 min. goudbruin en gaar.
5
Bak ondertussen het Libanees brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pluk de peterselie.
6
Serveer de shashlicks met de knoflooksaus, het Libanese brood en peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.