Shashlicks van varkenshaas met gerookte paprika crème fraîche
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snijd de knoflook fijn en meng dit samen met de crème fraîche, Verstegen Paprikapoeder, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout in een bakje.
2
Snijd de varkenshaas in blokken van 2 cm, meng met de Verstegen mix voor marinade en marineer voor minimaal 10 min. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 2 cm. Pel de rode ui en snijd ook in blokjes van 2 cm. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd in blokjes van 2 cm.
3
Rijg de varkenshaas, courgette, rode ui en paprika aan de satéprikkers, zodat er een shashlick ontstaat. Leg deze op de barbecue en gril voor 4 min. om en om tot dat ze gaar zijn.
4
Halveer de little gem sla en snijd een klein stukje van de onderkant af. Let daarbij op dat alle bladeren aan de krop blijven zitten. Smeer de gehalveerde little gem in met de olie en gril op de barbecue wanneer de shashlicks nog 2 min. moeten. Leg daarbij ook de wraps voor 2 min. op de barbecue.
5
Verdeel de gerookte paprika crème fraîche en gegrilde little gem over de wraps en serveer met de shashlicks.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.