Print opties

Sluiten

Sinterklaas cupcakes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Haal de boter uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Voeg 120 gr boter, suiker, eieren, citroensap, bakpoeder, zout, bloem en de Verstegen mix voor koek en speculaas toe aan een kom een mix tot een egaal beslag.
3
Zet de cupcake vormpjes klaar op een bakplaat en verdeel het beslag over de vormpjes. Bak de cupcakes in 15 min. gaar in de oven. Haal uit de oven en laat geheel afkoelen.
4
Maak ondertussen de botercrème volgens de aanwijzing op de verpakking met de melk en de resterende boter.
5
Doe de botercrème in een spuitzak en maak mooie toeven op de afgekoelde cupcakes. Zet de feestelijke cupcake versiering klaar in verschillende schaaltjes en versier de cupcakes samen met kinderen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.