Doe de pannenkoekenmix met de koek- en speculaaskruiden in een kom. Voeg al roerend de helft van de melk toe. Mix met een mixer of garde al roerend 3 eieren 1 voor 1 door het beslag. Voeg de rest van de melk toe en mix opnieuw tot een glad beslag ontstaat.
2
Verhit de olie in een koekenpan en laat het beslag dun uitlopen. Bak de pannenkoeken in 2-3 min aan iedere zijde goudbruin. Laat de pannenkoeken afkoelen. Er gaan ongeveer 12 pannenkoeken uit het beslag
3
Hak 250 gr van de pepernoten fijn in een hakmolen. Doe mascarpone, slagroom, suiker en vanillesuiker in een kom en mix tot het mengsel stevig wordt. Schep de gemalen chocolade pepernoten voorzichtig in twee delen door het roommengsel.
4
Besmeer alle pannenkoeken met het pepernotenroommengsel en stapel ze op elkaar. Decoreer vlak voor het opdienen de taart met de overige chocolade pepernoten, om te voorkomen dat de pepernoten zacht worden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.