Snijd de rode ui in halve ringen en zet apart. Snijd de rode kool en witlof in dunne reepjes. Snijd de bieslook in ringetjes.
2
Rasp de schil van de limoen en houd apart. Pers het sap uit de limoen en meng met de rode kool, witlof en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en zout en zet apart in de koelkast.
3
Kook de kipfilet in een pan met water in 10 tot 12 min. gaar, afhankelijk van de dikte.
4
Meng intussen de zure room, knoflookpoeder, limoenrasp en de rest van de bieslook tot een saus.
5
Trek de kipfilet na het koken uit elkaar met behulp van 2 vorken. Meng de kip met de rode ui, de cajunkruiden en de helft van de olijfolie.
6
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kip ongeveer 6 min. en roer regelmatig door.
7
Haal de blaadjes los van de krop Romaine sla. Verdeel de rode koolsalade over de slabladen. Verdeel de pulled chicken over de rode kool. Serveer met de zure room.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.