Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de winterpeen in de lengte in kwarten. Leg de winterpeen in een ovenschaal, meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Rooster de winterpeen 25 min. in de oven. Pel en snijd de ui in halve ringen.
2
Verhit ondertussen een pan met de roomboter en bak de slavinken in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout. Haal uit de pan en houd warm in aluminiumfolie. Bak de uien glazig in het vet van de slavinken en voeg de bruine suiker toe. Bak 2 min. en blus af met de fond en grove mosterd. Kook de uienjus 5 min. in.
3
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verdeel de puree en de geroosterde winterpeen over de borden. Leg er een slavink op en schep de uienjus erover.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.