Print opties

Sluiten

Sliptong ‘Picasso’ met ovenfrietjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de ovenfrietjes over de bakplaat. Bak de frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en knapperig.
2
Halveer de citroen en pers een halve citroen uit. Meng de mayonaise met het sap.
3
Snijd de kiwi en aardbeien in blokjes. Halveer de druiven.
4
Breng de sliptongen op smaak met zout en peper. Haal de sliptongen door een diep bord met een laag bloem. Smelt de boter in een grote koekenpan (met anti-aanbaklaag) en bak hierin de sliptongen in 3 min. per kant goudbruin en gaar. Haal uit de pan. Wikkel voorzichtig in aluminiumfolie om warm te houden.
5
Knijp de andere helft van de citroen uit in de pan, voeg het fruit toe en bak 2 min. Snijd ondertussen de blaadjes van de takjes basilicum in fijne reepjes. Voeg toe aan het fruit in de pan en bak kort mee.
6
Serveer de sliptongen met het fruit, de ovenfrietjes en citroenmayonaise.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.