Print opties

Sluiten

Smaakvolle prikkers met Honingtomaten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten Caesar salad on a stick (4 stuks)
Ingrediënten Halloumi heaven on a stick (4 stuks)
Ingrediënten 1001 nights on a stick (4 stuks)
Ingrediënten The Italian on a stick (4 stuks)
Ingrediënten Tapas on a stick (4 stuks)
Volledig recept bekijken
1
Snijd het brood in stukken van 2 bij 2 cm. Meng de stukjes brood met wat olijfolie, citroensap en een snufje peper en zout. Bak de croutons goudbruin in een grillpan of koekenpan.
2
Scheur de ijsbergsla in middelgrote stukken. Rijg de ingrediënten in de volgende volgorde op de prikker: 1 Honingtomaat, 1 stukje ijsbergsla, 1 plakje kipfilet, 1 crouton en tot slot 1 Honingtomaat.
3
Bestrijk de plakjes courgette en halloumi met olijfolie. Gril deze aan beide kanten kort aan in een grillpan totdat er goudbruine strepen ontstaan. Laat even afkoelen.
4
Rijg 1 Honingtomaat aan een prikker, gevolgd door 1 stukje halloumi, 1 plakje courgette, 1 stukje halloumi, 1 plakje courgette en tot slot 1 Honingtomaat.
5
Snijd de aubergine in gelijkmatige plakjes en bestrijk met olijfolie. Gril de aubergine aan beide kanten kort in de grillpan totdat er goudbruine strepen ontstaan.
6
Verwarm de falafel kort in een koekenpan. Laat kort afkoelen. Rijg 1 Honingtomaat aan een prikker, volg met 1 plakje aubergine, 1 falafelballetje, 1 plakje aubergine en tot slot 1 Honingtomaat.
7
Rijg 1 Honingtomaat aan een prikker, gevolgd door 2 blaadjes basilicum, 1 mozzarellabolletje en 1 Honingtomaat. Rijg nog 2 blaadjes basilicum en 1 mozzarellabolletje aan de prikker en sluit af met een Honingtomaat.
8
Rijg 1 Honingtomaat aan een prikker. Vouw het plakje serranoham zigzaggend aan de spies gevolgd door een groene olijf. Doe dit nogmaals met 1 plakje serranoham en sluit af met 1 Honingtomaat.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.