Hak de garnalen fijn tot je een soort pasta hebt. Hak de bosui, koriander en gember fijn en pel en snijd de knoflook fijn. Doe alles samen in een kom met de sojasaus, ⅔ van de sesamolie en wat peper en zout.
2
Verhit de overige sesamolie in een koekenpan. Schep 1 el van het mengsel op een dumplingvel en leg het vel met het garnalenmengsel omhoog in een pan en druk (smash) het mengsel aan met de bolle kant van een lepel. Bak 2 min. totdat de onderkant krokant begint te worden. Voeg dan 1 el water toe en draai om zodat de kant met de garnalen ook wordt gebakken. Bak opnieuw 2 min. Herhaal voor de overige dumplingvellen.
3
Garneer de smashed gyoza met de sesamzaadjes en srirachamayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.