Hak de walnoten grof. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en rooster de walnoten 3 min. in een droge pan. Voeg de honing toe en meng goed door de walnoten. Haal de walnoten uit de pan en laat afkoelen.
2
Pel de banaan en houd een halve banaan apart. Meng de banaan, 4/5 van de kwark, de helft van de pindakaas, cacaopoeder en melk in een blender tot een gladde smoothie.
3
Verdeel de smoothie over de kommen. Schep de overige kwark in het midden van beide smoothiebowls en draai daarbij 1 of 2 keer met de lepel door de kom zodat er een swirl ontstaat.
4
Snijd de rest van de banaan in plakjes en leg deze op de smoothiebowl. Verdeel de gehakte walnoten en kokosrasp over de bowl. Maak de bowl af met de overige pindakaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.