Print opties

Sluiten

Snelle bami met krokant gebakken ei

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm. Breng een pan met water aan de kook en kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
2
Verwijder ondertussen de steel en zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd in ringen.
3
Verhit een wok met de helft van de zonnebloemolie en wok de kippendij 4 min. Voeg de bami nasi groenten, tomatenpuree, sambal en de helft van de rode peper toe. Roer dit door.
4
Voeg de mie en ketjap toe en breng op smaak met peper en zout. Verhit ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de eieren in 5 min. krokant.
5
Verdeel de bami over de borden, leg het ei op de bami. Garneer met de gezouten pinda’s en de rest van de rode peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.