Print opties

Sluiten

Snelle pompoencurry met kabeljauwfilet

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de pompoenblokjes 2 min. Voeg de groene currypasta toe en bak 2 min. mee. Blus af met de kokosmelk en roer door. Laat de curry 10 min. zachtjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.
2
Bak de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de rode peper in dunne ringen.
3
Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm en verhit een pan met de olijfolie. Bak de kabeljauwfilet in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
4
Voeg de linzen toe aan de curry en verwarm 2 min. mee.
5
Verdeel de curry en de kabeljauw over de borden, garneer met de rode peper en serveer met de naanbroden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.