Print opties

Sluiten

Snelle zelfgemaakte bagels

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Mix met een spatel het zelfrijzend bakmeel, de yoghurt en het zout tot een plakkerig geheel. Kneed met je handen tot er een soepele bal deeg ontstaat. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken.
2
Rol het deeg in de vorm van een bol en druk vervolgens plat tussen je handen. Steek met een vinger een gat in het midden en hol dit een beetje uit tot de vorm van een bagel ontstaat. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal de stappen met het resterende deeg.
3
Klop het ei los en bestrijk de bagels ermee. Verdeel de sesamzaadjes over de bagels. Bak de bagels 12 tot 15 min. in de oven goudbruin. Laat de bagels bijna helemaal afkoelen voor gebruik.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.