Print opties

Sluiten

Spaghetti carbonara met pancetta en peterselie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm een ruime pan met water en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud.
2
Pel ondertussen de knoflook en hak fijn. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de pancetta in 8 min. goudbruin, voeg de knoflook toe en bak deze 3 min. mee zodat de knoflook begint te kleuren. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
3
Verdeel de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat en pof de cherrytomaten in 8 min. in de oven.
4
Voeg de spaghetti, Verstegen Mix voor Carbonara, de helft van de gesneden peterselie en het water bij de pancetta en verwarm deze nog 5 min. op middelhoog vuur. Roer de pasta voorzichtig door en zet het vuur uit.
5
Split de eieren en roer het eigeel los, voeg al roerend het eigeel bij de pasta carbonara tot dat er een glans over de pasta komt.
6
Serveer de pasta met de gepofte cherrytomaten en resterende peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.