Kook de spaghetti 10 minuten. Maak intussen de vulling. Klop de zuivelspread los en voeg de eieren toe. Kluts met de garde tot een glad geheel. Voeg de citroenrasp en basilicum toe.
3
Schaaf de courgette met een kaasschaaf, mandoline of spiraalsnijder in dunne linten.
4
Giet de spaghetti af en spoel af met koud water. Voeg de kruidenpasta toe en roer goed door zodat de spaghetti goed bedekt is.
5
Leg met een vork de spaghetti in de muffinvormpjes. Let daarbij op dat er in het midden een ‘kuiltje’ blijft en de meeste spaghetti aan de randen zit. Verdeel de eivulling over de spaghetti.
6
Rol de courgettelinten op en steek deze in de muffin zodat er een roosje ontstaat.
7
Bak de spaghetticupcakes in ca. 15 minuten gaar. Laat ze in de vorm afkoelen en haal ze pas uit de vorm als ze helemaal afgekoeld zijn zodat ze niet breken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.