Print opties

Sluiten

Spaghetti Half Volkoren met broccoli en zongedroogde tomaat

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de Spaghetti Half Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 10 min., voor een 'al dente' bite.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook, voeg wat zout toe voor de smaak. Kook de broccoli beetgaar, doe in een vergiet en spoel af met koud water.
3
Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de Sugocasa toe. Pluk de blaadjes van de basilicum en voeg 2/3 toe.
4
Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg samen met de broccoli toe aan de pastasaus. Laat 5-10 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper.
5
Verhit ondertussen een koekenpan en rooster de amandelen lichtjes. Blijf goed schudden om verbranden te voorkomen.
6
Meng de pasta door de pastasaus en verdeel over de borden. Strooi de geschaafde amandelen over het gerecht heen. Maak af met de Parmezaanse kaas en overige basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.