Spaghetti met avocadopesto-garnalen en edamame bonen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pureer met een staafmixer het vruchtvlees van de avocado’s, 3/7 geroosterde pijnboompitten, 3/4 olijfolie, de helft van de Parmezaanse kaas, 2/3 teentjes knoflook, basilicum, koriander en limoensap tot een pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
3
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en pers daarin 1 teentje knoflook uit, bak hierin de garnalen in 3 à 4 minuten gaar en lichtroze.
4
Meng de pesto door de spaghetti en verdeel de pasta over twee diepe borden. Garneer de pasta met edamame bonen, de overgebleven pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en de gebakken garnalen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.