Pasta, je kunt er oneindig veel kanten mee op. Wij gaan graag voor een heerlijke spaghetti met een zelfgemaakte avocadopesto, grote garnalen en lekkere edamame boontjes; een echte smaakexplosie!
Edamame bonen uit blik, de vriezer en de koeling zijn al kort verhit, hierdoor hoef je er in feite niets meer mee ‘te doen’ en kun je ze direct eten. Gebruik je edamame bonen uit de vriezer, dan dien je ze natuurlijk wel eerst eventjes te ontdooien. De aanwijzingen hiervoor staan op de verpakking. Heb je edamame bonen in de peul gekocht? Dan adviseren wij om ze eerst eventjes 5 minuten te koken en daarna te doppen. Edamame bonen in peul zijn echter schaars verkrijgbaar in de standaard supermarkt. Je zult dus eerder gebruik maken van de koelverse gedopte variant!
Spinazie past goed bij garnalen en pasta. Het voegt een heerlijke smaak en textuur toe aan het gerecht en biedt ook voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Andere opties zijn courgette, paprika, tomaat en broccoli.
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio past goed bij pasta met garnalen. De frisse en fruitige smaak van de wijn combineert goed met de lichte en delicate smaak van de garnalen en vormt een perfecte aanvulling op de pasta.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment