Spaghetti Met Avocadopesto Garnalen En Edamame Bonen
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Spaghetti met avocadopesto-garnalen en edamame bonen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pureer met een staafmixer het vruchtvlees van de avocado’s, 3/7 geroosterde pijnboompitten, 3/4 olijfolie, de helft van de Parmezaanse kaas, 2/3 teentjes knoflook, basilicum, koriander en limoensap tot een pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
3
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en pers daarin 1 teentje knoflook uit, bak hierin de garnalen in 3 à 4 minuten gaar en lichtroze.
4
Meng de pesto door de spaghetti en verdeel de pasta over twee diepe borden. Garneer de pasta met edamame bonen, de overgebleven pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en de gebakken garnalen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Moon
Sebastiaan van Eatertainment
van Den
Sebastiaan van Eatertainment
Monique
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via