Print opties

Sluiten

Spareribs uit de slowcooker met honing en balsamico

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
8u 0min
Totale tijd
8u 20min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pers het sap uit de sinaasappel. Meng het sinaasappelsap met balsamico azijn en honing. Breng dit in een kleine steelpan aan de kook en kook in tot ongeveer de helft over is.
2
Pel de knoflook en hak fijn. Ris de rozemarijn en hak fijn. Meng de knoflook en rozemarijn door de honing-balsamico saus.
3
Verdeel 2/3 van de saus over de spareribs. Leg de spareribs in de slowcooker en zet aan voor 8 uur op stand ‘low’.
4
Verwarm de oven voor op 200°C. Neem de spareribs uit de slowcooker en leg op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de rest van de saus over de spareribs. Bak de spareribs 8 tot 10 min. in de oven.
5
Pluk intussen de peterselie en hak grof. Strooi de peterselie voor serveren over de spareribs. Serveer de spareribs met coleslaw.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.