Print opties

Sluiten

Speculoos rolls

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Rol het croissantdeeg uit tot een rechthoek. Besmeer het deeg volledig met ¾ van de speculoospasta.
2
Verkruimel 2/3 van de speculoos koekjes grof en strooi gelijkmatig over de speculoospasta. Rol het deeg strak op vanaf de korte zijde en snijd in 6 gelijke plakken. Leg de rolletjes in een ovenschaal en bak ze 15–18 min. tot goudbruin en gaar.
3
Meng ondertussen de roomkaas met de poedersuiker en vanille-extract tot een glad glazuur. Laat de rolls kort afkoelen en verdeel het roomkaasmengsel erover.
4
Smelt de overige speculoospasta en drizzle over de rolls. Verkruimel de overige speculoos koekjes en verdeel eroverheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.