Print opties

Sluiten

Spicy BBQ groentespiezen

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Maak de flespompoen schoon en snijd in plakken. Snijd de halloumi in dikke plakken en dep goed droog met een stuk keukenpapier. Snijd de rode bieten in kwarten.
2
Meng de olijfolie, ½ van de TABASCO® Original Red Sauce, gerookt paprikapoeder en kaneel door elkaar tot een marinade. Rijg de pompoen aan de metalen spiezen en doe hetzelfde met de halloumi en de rode bieten. Bestrijk met een kwastje de marinade over de pompoen, halloumi en rode bieten.
3
Steek de barbecue aan en gril de pompoen ongeveer 20 min. Heb je geen barbecue? Gebruik dan een grillpan. Gril de laatste 10 min. de halloumi mee op de barbecue. Gril de laatste 5 min. de rode bieten mee op de barbecue.
4
Meng ondertussen de mayonaise met de overige TABASCO® Original Red Sauce. Leg de spiezen bij elkaar op een bord en besprenkel met de pittige saus. Knip de tuinkers over de borden. Hak de pecannoten grof en verdeel over de spiezen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.