Print opties

Sluiten

Spicy enchiladas met vis en tomaat

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal lichtjes in. Snipper de ui en snijd de knoflook en jalapeños klein. Snijd de paprika’s in reepjes en de tilapiafilet in gelijke stukjes van ca. 3.5 cm. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de jalapeños en paprika toe en laat deze 2 minuten roerbakken.
2
Kruid de tilapia met de cajunkruiden en het paprikapoeder. Voeg de gekruide vis, de tomatenblokjes en 1/3 van de tomatensaus toe aan de pan. Laat de tilapia op middelhoog vuur sudderen in de saus totdat deze gaar is, dit duurt ongeveer 9 minuten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
3
Snijd de cherrytomaatjes door de helft en de avocado in blokjes. Snijd de koriander fijn en bewaar deze voor de garnering.
4
Meng de mais door het vis-tomatenmengsel. Verdeel over 5 wraps, rol deze op en leg naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Verdeel de overgebleven kant-en-klaar tomatensaus over de bovenkant van de wraps en bestrooi met kaas. Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de oven om de kaas te laten smelten.
5
Top de enchiladas met een paar eetlepels crème fraîche, blokjes avocado en verse tomaten en koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.