Print opties

Sluiten

Pittige paksoi salade

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng een ruime pan met water aan de kook. Scheur de bladeren van de kool en paksoi in stukken van ongeveer 5 bij 5 cm. Blancheer in 3-4 min. beetgaar, spoel koud en laat goed uitlekken.
2
Pel de knoflook, schil de gember en verwijder de zaadlijsten van de rode peper. Hak alles fijn. Snijd het groen van de bosui in ringen. Voeg deze ingrediënten samen in een hittebestendige kom en voeg de sesamzaadjes, chilivlokken, knoflook- en gemberpoeder toe.
3
Verhit de wokolie tot ongeveer 160-180°C. Geen temperatuurmeter? Laat dan een druppel water in de olie vallen. Als het direct begint te knetteren is de olie op de juiste temperatuur. Giet de hete olie over de kruiden in de kom.
4
Voeg de soja-, oestersaus en gembersiroop toe aan het kruidenmengsel. Meng goed door elkaar. Meng de kool door het saus-kruidenmengsel. Verdeel de kool in gelijke porties.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.