Print opties

Sluiten

Spinazie-eiwraps met Italiaanse beenham

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 150°C. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel ½ van de olijfolie over de cherrytomaten en breng op smaak met peper en zout. Zet 20 min. in de oven.
2
Mix ondertussen de eieren, bloem, spinazie en roomkaas tot een glad mengsel met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit een pan met ½ van de overige olijfolie en verdeel 1 soeplepel van het eiermengsel in de pan. Bak de spinazie-eiwrap in 5 min. gaar, herhaal dit tot het mengsel op is. Laat 5 min. afkoelen.
4
Steek ondertussen een ster uit het casinobrood met de kerststeruitsterker. Verhit een pan met de overige olijfolie en bak het casinobrood goudbruin.
5
Verdeel de crème de brie over de wraps en beleg met de ijsbergsla, Italiaanse beenham en ½ van de gedroogde cherrytomaten.
6
Rol de eiwraps op en snijd deze in rolletjes van 3 cm dik. Stapel ze op in de vorm van een kerstboom en leg de rest van de gedroogde cherrytomaten ertussen. Steek de kerstster boven op de piramidekerstboom als piek en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.