Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de mozzarella in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 bij 0,5 cm.
2
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de knoflook en rode paprika voor 5 min. Voeg de tomatenpuree, oregano en spinazie toe. Roer door totdat het gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de BOON bruine bonen in stoof toe en roer goed door.
3
Schep de stoofmix in een ovenschotel. Verdeel de mozzarella erover en bak de stoofschotel in 15 min. in de oven.
4
Haal de stoofschotel uit de oven. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas erover. Pluk de blaadjes van de basilicum en verdeel over de stoofschotel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.