Print opties

Sluiten

Spinaziekoekjes met tonijn en zilvervliesrijst

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Laat de spinazie volledig ontdooien en knijp zoveel mogelijk vocht eruit. Laat de linzen en tonijn uitlekken in een zeef. Meng de spinazie, linzen, tonijn, ei, bloem en knoflookpoeder.
2
Zet alvast een bord met een stukje bakpapier klaar. Maak koekjes van het spinazie mengsel, 2 per persoon. Leg de koekjes op het bord en plaats voor 10 min. in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 230° C. Knip ondertussen de cherrytomaatjes los van de tros en meng met 1/3 van de olijfolie, peper en zout. Verdeel over een ovenschaal.
4
Kook ondertussen de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
5
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de spinazie koekjes 3 min. aan op 1 kant, draai voorzichtig om en bak nog 3 min. Pof intussen de tomaatjes 5 min. in de oven.
6
Serveer de spinaziekoekjes met zilvervliesrijst en gepofte tomaatjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.