Print opties

Sluiten

Spinaziesalade met krokante kikkererwten

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado’s in plakken. Verkruimel de feta grof. Halveer de snoeptomaten. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel af.
2
Verhit een pan met ½ olijfolie en bak de plantaardige kipkrokant schnitzels goudbruin.
3
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de kikkererwten krokant.
4
Meng de spinazie met de feta, avocado en snoeptomaten. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de borden.
5
Verdeel de krokante kikkererwten over de spinaziesalade en leg hier de kipkrokant schnitzels op. Garneer met de yoghurtdressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.