Print opties

Sluiten

Springrolls met gemarineerde biefstukreepjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de biefstuk in repen van 1 cm. Meng de sojasaus, sambal en de helft van de sesamzaadmix tot een marinade. Meng de helft van de marinade met de biefstukreepjes en zet 15 min. in de koelkast.
2
Snijd ondertussen de paksoi in repen van 1 cm dik. Snijd de snackkomkommers over de lengte in kwarten. Snijd de koriander grof.
3
Verhit een pan met de zonnebloemolie op hoog vuur en bak de biefstukreepjes in 6 min. rosé.
4
Week de rijstvellen per stuk in lauwwarm water tot deze soepel zijn van structuur. Verdeel over elk rijstvel 1/12 deel van de wortel, paksoi, snackkomkommer en biefstukreepjes. Vouw de rijstvellen aan de zijkant dicht en rol op. Garneer met de overige sesamzaadmix en koriander. Serveer met de overige marinadedip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.